Pictoright Steunfonds 2021

 

De deadline van het Pictoright Steunfonds 2021 is verstreken op 31 augustus 2021. Je kunt géén aanvraag meer indienen.  

Hebben wij jou naar aanleiding van een eerder ingediende aanvraag om aanvullende informatie gevraagd? Dan wordt deze informatie uiteraard nog verwerkt, ook als je het na de deadline inlevert maar zorg wel dat je binnen een week na ons verzoek de gevraagde informatie of aanpassing stuurt.

Heb je op een eerder ingediende aanvraag nog geen reactie gehad dan vragen we je om geduld. Aanvragen die voor de deadline zijn ingediend worden sowieso behandeld. 

Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen te reageren maar het is momenteel erg druk bij het Steunfonds dus het kan misschien iets langer duren voor je antwoord krijgt. 

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————–

 

Via deze regeling kun je een werkbijdrage aanvragen, deze bijdrage bestaat uit een vast bedrag en bestaat uit maximaal €1000,-.

Let op: dit fonds betreft een werkbijdrage. Je hoeft dus géén projectvoorstel in te dienen. Kijk voor meer informatie onder het kopje “Hoe doe ik een aanvraag 2021?

Om een zo’n groot mogelijke groep beeldmakers te ondersteunen wordt het beschikbaar gestelde bedrag verdeeld over het totaal aantal aanvragen dat binnenkomt. Als er dus meer aanvragen binnenkomen dan waarbij wij het maximale bedrag van €1000,- kunnen toekennen zal de bijdrage per aanvraag naar beneden worden bijgesteld. Iedere individuele aanvraag ontvangt eenzelfde bedrag.

Doel: Het ondersteunen van activiteiten die de productie binnen het beroepsveld van visuele makers in Nederland (illustratoren, beeldend kunstenaars, ontwerpers, fotografen, architecten en andere beeldmakers) bevorderen.

Klik hier voor antwoorden op FAQ – veel gestelde vragen over het Steunfonds.

Meer informatie over het Pictoright Steunfonds 2020 vind je hier. Hier kunnen geen aanvragen meer voor ingediend worden. Wel vind je hier het evaluatieformulier Pictoright Steunfonds 2020.