Aansluiten bij Pictoright

Aansluiten voor collectieve rechten

Wil je alleen aanspraak maken op collectieve rechtenvergoedingen? Sluit je dan gratis aan en claim je collectieve rechten. Dit kan eenvoudig door het formulier online in te vullen en digitaal te ondertekenen. Je identificeert je door aan het einde van het formulier 1 cent ter verificatie over te maken met Ideal. Het is daarbij belangrijk dat het gebruikte bankrekeningnummer op dezelfde naam of organisatie staat als waarmee je je aan wil sluiten.
https://forms.evidos.com/pictoright/aansluitformulier/

Bovenstaande link gaat naar een externe site: Evidos, bekend van Ondertekenen.nl. In deze samenwerking gaan we uiteraard met de grootst mogelijke zorg om met de gegevens van onze aangeslotenen. De aangeleverde data wordt door deze externe partij alleen gebruikt ter uitvoering van de ondertekening en niet door Evidos opgeslagen.

We hebben ook een uitprintbaar formulier:
 Pictoright-aansluitformulier-collectieve-rechten

Aansluiten voor individuele rechten

Met dit total care package laat je zo veel mogelijk door ons regelen. Wij doen het volledig beheer van je auteursrecht, incasseren het volgrecht voor je en keren collectieve rechten aan je uit.
Pictoright-aansluitformulier-compleet

Aansluiten voor volgrecht

Wil je je alleen aansluiten voor het innen van het volgrecht bij doorverkoop van je kunst via galeries en veilinghuizen? Dan is deze gratis aansluiting voor jou.
Pictoright-aansluitformulier-volgrecht

Ben je er nog niet helemaal uit welke aansluiting bij jou past? Lees hier meer over de verschillen 

vinger