Pictoright Steunfonds 2021

 

De deadline van het Pictoright Steunfonds 2021 is verstreken op 31 augustus 2021. Je kunt géén aanvraag meer indienen.  

Door de grote belangstelling in het Pictoright Steunfonds 2021 duurt het helaas iets langer dan verwacht om alles te verwerken. Wij streven ernaar je in de tweede helft van oktober te informeren over de uitkomst. Voor het vaststellen van het definitieve bedrag is het nodig dat wij alle aanvragen verwerkt hebben en de controle heeft plaatsgevonden.

Wij vragen je begrip voor deze vertraging.

Heb je na het doen van de aanvraag nog geen bericht gehad en was deze voor de deadline van 31 augustus j.l. binnen? Dan is de aanvraag compleet en gaan wij hem verwerken.

 

——————————————————————————————————————————————————————–

 

Via deze regeling kun je een werkbijdrage aanvragen, deze bijdrage bestaat uit een vast bedrag en bestaat uit maximaal €1000,-.

Let op: dit fonds betreft een werkbijdrage. Je hoeft dus géén projectvoorstel in te dienen. Kijk voor meer informatie onder het kopje “Hoe doe ik een aanvraag 2021?

Om een zo’n groot mogelijke groep beeldmakers te ondersteunen wordt het beschikbaar gestelde bedrag verdeeld over het totaal aantal aanvragen dat binnenkomt. Als er dus meer aanvragen binnenkomen dan waarbij wij het maximale bedrag van €1000,- kunnen toekennen zal de bijdrage per aanvraag naar beneden worden bijgesteld. Iedere individuele aanvraag ontvangt eenzelfde bedrag.

Doel: Het ondersteunen van activiteiten die de productie binnen het beroepsveld van visuele makers in Nederland (illustratoren, beeldend kunstenaars, ontwerpers, fotografen, architecten en andere beeldmakers) bevorderen.

Klik hier voor antwoorden op FAQ – veel gestelde vragen over het Steunfonds.

Meer informatie over het Pictoright Steunfonds 2020 vind je hier. Hier kunnen geen aanvragen meer voor ingediend worden. Wel vind je hier het evaluatieformulier Pictoright Steunfonds 2020.

X

Pictoright Steunfonds

Het Pictoright Steunfonds is een eenmalig initiatief tot stand gekomen in samenwerking met VOICE en mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van OCW.

 

Bureau

Marije Kaashoek & Julia Soede

e-mail steunfonds@pictoright.nl

telefoon 020 589 1860